Cròniques dels Infantils amb la GRAN victòria del «C».

Congrés 1 – Infantil “B” 1

La 12a jornada dels nostres petits de l’Infantil «B» que es va quedar en empat.

La primera part va ser controlada pels nostres amb bones vigilàncies defensives a dos jugadors importants dels contraris. Es va poder marcar gol de falta i a partir d’aquest moment és quan es van veure les oportunitats per a marcar. Els contraris en canvi només van arribar dues vegades.

Arriba així la segona part on els de la Grama perden una mica el control del partit amb moltes «anades i vingudes» però tranquil·litzant-se en la part final.

Els de la Grama van tenir ocasions per a augmentar el resultat però no va poder ser i en l’últim minut els van xiular un penal en contra per unes mans involuntàries.


Congrés 1 – Infantil “B” 1

La 12a jornada de nuestros pequeños del Infantil “B” que se quedó en empate.

La primera parte fue controlada por los nuestros con buenas vigilancias defensivas a dos jugadores importantes de los contrarios. Se pudo marcar gol de falta y a partir de ese momento es cuando se vieron las oportunidades para marcar. Los contrarios en cambio solo llegaron dos veces.

Llega así la segunda parte donde los de la Grama pierden un poco el control del partido con bastantes idas y venidas pero tranquilizándose en la parte final.

Los de la Grama tuvieron ocasiones para aumentar el resultado pero no pudo ser y en el último minuto les pitaron un penalti en contra por unas manos involuntarias.