Cròniques dels Infantils amb la GRAN victòria del «C».

Hospitalet 2 – Infantil “A” 0

“La confiança es paga cara” diu Brian Espinola.

Els de Brian Espinola van sortir al camp bastant relaxats contra un equip que estava per sota d’ells, això es paga car en aquesta categoria. En veure que portaven una bona dinàmica pensaven que sense fer a penes res s’anava a guanyar el partit.

Comença la primera part on l’Hospitalet va sortir amb més intensitat que els nostres petits de l’Infantil «A» una mica adormits i amb previ avís del míster als seus jugadors, així va passar en el minut 3′ després d’un mal rebuig del porter de la Grama, els locals es posaven per davant. La Grama no va saber trobar els espais que el rival donava i amb un altre gol va acabar la primera part.

Després de la dura xerrada en la mitja part els de l’Infantil «A» van sortir per totes, en el minut 3′ de la segona part, una esquadra va evitar que pensessin en la remuntada però al cap de 10 minuts una contra deixava a l’Hospitalet en un contra un on el nostre porter va cometre falta i seria expulsat.

La Grama va treure la seva arpa i van venir els millors minuts al final amb un gran Adri liderant l’equip. Dos pals més van evitar que la Grama marqués i així va acabar el partit.

Brian Espinola: no estic content i realment avui decebut amb alguns d’ells. Fa dues setmanes que estem treballant més que l’Hospitalet. Sabíem com sortien ho teníem estudiat i treballat, i així es va donar la situació en el partit. Però avui es va veure aquesta «cara B» que no m’agrada en equips en el qual es vegin superiors als rivals sense jugar. Sempre em tiro la culpa al meu mateix quan es perd i quan es guanya sempre és mèrit d’ells. Perquè així ho crec jo. Però això d’avui no es pot permetre perquè se’ns ha anat a les escombraries la primera part. En aquestes categories si sals confiant et pinten la cara. Així ha estat. És cert que la segona part i jugant amb 10 jugadors, l’equip va fer un sobreesforç i van ser 30′ minuts increïbles dels nostres. Aquest és el nostre equip. Aquesta és la cara. Però quan tires mitja part és difícil en aquesta categoria guanyar. És cert que els pals van evitar una mica més, fins i tot un àrbitre bastant escàs. Però no és excusa, avui s’ha vist una cara que un equip dirigit per mi mai ha de passar creure’s alguna cosa sense haver guanyat més. Toca passar balanç, anàvem en bona dinàmica no ens frenarem, però després d’avui sí que hi ha un abans i un després. Perquè els jugadors que tenim o són humils i treballadors. O no estan remant en la mateixa direcció que nosaltres. Per a ser un jugador de l’Infantil A i voler portar aquesta lletra. Es necessita treball, esforç i sacrifici i això no és negociable. No obstant això sí que dic que tota la culpa és del cos tècnic encara que estaven avisats això tinc clar que mai es repetirà en aquest equip. Qui surti i contra el qual surti ha d’anar al 100%. És un gran toc d’atenció.


Hospitalet 2 – Infantil “A” 0

“La confianza se paga cara” dice Brian Espinola.

Los de Brian Espinola salieron al campo demasiado relajados contra un equipo que estaba por debajo de ellos, esto se paga caro en esta categoría. Al ver que llevaban una buena dinámica pensaban que sin hacer apenas nada se iba a ganar el partido.

Empieza la primera parte donde el Hospitalet salió con más intensidad que nuestros pequeños del Infantil “A” un poco dormidos y con previo aviso del mister a sus jugadores, así pasó en el minuto 3’ tras un mal rechace del portero de la Grama, los locales se ponían por delante. La Grama no supo encontrar los espacios que el rival daba y con otro gol acabó la primera parte.

Tras la dura charla en la media parte los del Infantil “A” salieron a por todas, en el minuto 3’ de la segunda parte, una escuadra evitó que pensaran en la remontada pero a los 10 minutos una contra dejaba al Hospitalet en uno contra uno donde nuestro portero cometió falta y sería expulsado.

La Grama sacó su garra y vinieron los mejores minutos al final con un gran Adri liderando el equipo. Dos palos más evitaron que la Grama marcase y así terminó el partido.

Brian Espinola: no estoy contento y realmente hoy decepcionado con algunos de ellos. Llevamos dos semanas trabajando más que el Hospitalet. Sabíamos cómo salían lo teníamos estudiado y trabajado, y así se dio la situación en el partido. Pero hoy se vio esa “cara B” que no me gusta en equipos en el que se vean superiores a los rivales sin jugar. Siempre me echo la culpa a mi mismo cuando se pierde y cuando se gana siempre es mérito de ellos. Porque así lo creo yo. Pero lo de hoy no se puede permitir porque se nos ha ido a la basura la primera parte. En estas categorías si sales confiando te pintan la cara. Así ha sido. Es cierto que la segunda parte y jugando con 10 jugadores, el equipo hizo un sobre esfuerzo y fueron 30’ minutos increíbles de los nuestros. Ese es nuestro equipo Esa es la cara. Pero cuando tiras media parte es difícil en esta categoría ganar. Es cierto que los palos evitaron algo más, incluso un árbitro bastante escaso. Pero no es excusa hoy se ha visto una cara que un equipo dirigido por mí nunca debe pasar el creerse algo sin haber ganado más. Toca pasar balance, íbamos en buena dinámica no nos frenaremos, pero después de hoy sí que hay un antes y un después. Porque los jugadores que tenemos o son humildes y trabajadores. O no están remando en la misma dirección que nosotros. Para ser un jugador del Infantil A y querer llevar esa letra. Se necesita trabajo esfuerzo y sacrificio y eso no es negociable. No obstante sí que digo que toda la culpa es del cuerpo técnico aunque estaban avisados esto tengo claro que jamás se repetirá en este equipo. Quien salga y contra el que salga tiene que ir al 100%. Pero esto no quita que está los trabajando bien pero es un gran toque de atención.