Cròniques dels Cadets on tocarà continuar treballant

29/11/2022

Cadet “A” 2 – Llefià 2

El Cadet “A” es torna a trobar una mica més còmodes amb la pilota, dominant gairebé per complet el joc. Els contraris amb molt bon ritme en fase de recuperació, complicaven la circulació i la generació d’espais. Un penal molt evitable en el primer minut i un llançament des de la frontal de l’àrea són els dos gols del Llefià. A partir d’aquí, els nostres han de remar a contra corrent i en els últims instants s’aconsegueix gratar un empat. El cos tècnic diu: amb pilota satisfets sobretot en inici i creació. Sense pilota ens queda moltíssim per millorar. A seguir💪🏽


Cadete “A” 2 – Llefiá 2

El Cadete “A” se vuelve a encontrar algo más cómodos con el balón, dominando casi por completo el juego. Los contrarios con muy buen ritmo en fase de recuperación, complicaban la circulación y la generación de espacios. Un penalti muy evitable en el primer minuto y un lanzamiento desde la frontal del área son los dos goles del Llefià. A partir de ahí, los nuestros tienen que remar a contracorriente y en los últimos instantes se consigue rascar un empate. El cuerpo técnico dice: con balón satisfechos sobretodo en inicio y creación. Sin balón nos queda muchísimo por mejorar. A seguir💪🏽


Vilassar de Mar 3 – Cadet “B” 1

Bon partit pesi al resultat, es van tenir moments en disposició molt lúcids, dels millors de la temporada, on van poder superar i arribar bé a l’àrea, una bona feina defensiva, dos gols i una expulsió que costa una falta que un jugador de porter no pot parar.

El cos tècnic diu: Seguirem, partit d’aprenentatge i d’una gestió de diferents emocions, entre elles, la impotència i frustració.


Vilassar de Mar 3 – Cadet “B” 1

Buen partido pese al resultado, se tuvieron momentos en disposición muy lúcidos, de los mejores de la temporada, dónde pudieron superar y llegar bien al área, un buen trabajo defensivo, dos goles y una expulsión que cuesta una falta que un jugador de portero no puede parar.

El cuerpo técnico dice: Seguiremos, partido de aprendizaje y de una gestión de diferentes emociones, entre ellas, la impotencia y frustración.