Cròniques dels Cadets (28/29-01-2023)

29/01/2023

CE Sant Gabriel 3 – 2 Cadet «A»

Primera part ens costa entrar en partit, no treballem bé duels i ells, que ho lluiten, ens posen contra les cordes fins que encaixem el gol. Segona part completament diferent, domini absolut al seu camp i generant constantment ocasions de gol sense aconseguir marcar (res nou). Quan aconseguim fer el gol que ens posa per davant, a falta de 4 minuts pel final, ens fan 2 gols per remuntar i s’emporten el partit. Intolerable no saber gestionar l’avantatge dels últims 4 minuts. Ens anem decebuts amb el nostre propi rendiment i sent conscients que ens falta moltíssim a nivell competitiu, que no tot al futbol és teòrica, i que hem d’aprendre a dominar altres realitats competitives. Seguirem treballant!

Hospitalense 3-1 Cadet B

Un partit en un camp molt petit i context complicat, en què 3 errors suposen les seves úniques 3 ocasions del partit que acaben en gol, nosaltres no entrem bé al partit, ens costa adaptar-nos al rival i al poc espai i això fa que no estiguem còmodes, a la segona meitat canvia i generem moltes ocasions però que no acaben en gol.

FF Badalona 3-0 Cadete C

APA Poble Sec 0-4 Cadete D

Partit que ens ha costat. Hem variat el sistema, el rival no ha reaccionat i hem sorprès amb 2 gols, a partir d’aquí tot més fàcil fins a vèncer per 0 gols a 4. Seguim.

(Castellano)

CE San Gabriel 3 – 2 Cadete «A»

Primera parte nos cuesta entrar en partido, no trabajamos bien duelos y ellos, que lo luchan, nos ponen contra las cuerdas hasta que encajamos el gol. Segunda parte completamente diferente, dominio absoluto en su campo y generando constantemente ocasiones de gol sin conseguir marcar (nada nuevo). Cuando conseguimos marcar el gol que nos pone por delante, a falta de 4 minutos para el final, nos hacen 2 goles para remontar y se llevan el partido. Intolerable no saber manejar la ventaja de los últimos 4 minutos. Nos vamos decepcionados con nuestro propio rendimiento y siendo conscientes de que nos falta muchísimo a nivel competitivo, que no todo en el fútbol es teórica, y que debemos aprender a dominar otras realidades competitivas. ¡Seguiremos trabajando!

Hospitalense 3-1 Cadete B

Un partido en un campo muy pequeño y contexto complicado, en el que 3 errores suponen sus únicas 3 ocasiones del partido que acaban en gol, nosotros no entramos bien al partido, nos cuesta adaptarnos al rival y al poco espacio y eso hace que no estemos cómodos, en la segunda mitad cambia y generamos muchas ocasiones pero que no acaban en gol.

FF Badalona 3-0 Cadete C

APA Poble Sec 0-4 Cadete D

Partido que nos ha costado. Hemos variado el sistema, el rival no ha reaccionado y hemos sorprendido con 2 goles, a partir de aquí todo más fácil hasta vencer por 0 goles a 4. Seguimos.