Veterans 2 – Pujadas 4
Els Veterans de la F.E. Grama començaven la segona volta jugant contra el campió de la temporada passada. L’equip va sortir molt motivat i amb ganes d’imposar-se al rival, C.D. Pujades i gràcies a això en la primera mitja hora de joc els jugadors de la Grama van tancar al seu rival en el seu camp, amb una pressió alta recuperaven la pilota ràpidament prop de l’àrea rival i el Pujades només era capaç de sortir del seu camp amb pilotes des de la seva àrea als seus davanters que la defensa de la Fundació no tenia problemes per a controlar.
Gràcies a aquesta pressió alta, després d’una recuperació la Grama s’avançava en el marcador amb un gran gol de Juanlu per l’esquadra.
A partir d’aquest moment els dos equips van començar a fer canvis i el Pujades aprofitava els moments que els jugadors recentment ingressats al camp agafaven el ritme del partit envers una pilota a l’esquena de la defensa de la Fundació el seu davanter en posició més que dubtosa posar l’empat, 1-1 en el marcador, gol que va fer molt de mal als jugadors de la Grama que van perdre confiança en la pressió que portaven realitzant durant la primera mitja hora. Amb l’empat es va arribar al descans.
La segona part va ser molt diferent, la Fundació portava el pes del joc però quan perdia ja no pressionava i el Pujades podia jugar la pilota i buscar l’esquena de la defensa i d’aquesta manera es van avançar en el marcador poc després de començar la segona part 1-2 que va ser seguit de l’1-3 en una jugada similar poc després.
Amb l’1-3 es va tornar a moure la banqueta per a intentar canviar la dinàmica del partit, l’equip va tornar a millorar però no com al començament de partit i en una jugada per banda després de centre a l’àrea la Grama retallava distància mesuraven el davanter Alex Tejero que després d’un parell de rebots en l’àrea posava el 2-3 en el marcador.
Quedava poc i els jugadors de la Fundació es van bolcar en l’àrea rival creant diverses ocasions de perill però sense aconseguir l’anhelat empat, en canvi el Pujades en una contra era capaç de marcar posant el definitiu 2-4 en el marcador, un resultat molt dolorós però que marca la diferència entre tenir gol o no tenir gol, el bon joc enguany no és suficient per a guanyar els partits.
La setmana que ve els Veterans es desplacen a Castellbisbal amb l’esperança de tenir més sort de cara a gol i emportar-se els 3 punts.

Por admin