Cròniques dels Prebenjamins amb la GRAN victòria del «B».

Poble Sec 0 – Prebenjamí «B» 6.
Els nostres petitons del Prebenjamí «B» van disputar el partit de la setmana fora de casa. Un partit en el qual els nostres van sortir motivats des del principi, la qual cosa va fer que ja en el primer minut de joc, els «blauencs» es posessin per davant en el marcador. Així va ser com els de la Grama van seguir el partit pressionant al rival en tot moment amb les mateixes ganes i posicions malgrat ser el vencedor de la batalla, lluitant cada pilota com si fos l’últim. Es va notar la lluita de la Fundació en el 0 a 4 en el lluminós a l’hora del descans, amb favoritisme cap als nostres.
Després d’un bon descans en el qual els nostres estaven ansiosos per tornar al camp, surten en la segona part amb alguns canvis de posicions. Per un moment els de la Grama ens despistem cometent algun que un altre error ofensivament, però per sort la defensa dels blaus va estar molt contundent traient les pilotes i aguantant al rival, així és com juga la Grama. Això fa que es torni a canviar el sistema als jugadors com es va jugar al principi i més concentrats es van marcar dos gols més. Arriba així el final del partit guanyat per a nosaltres, tornant a casa amb un 6 a 0 guanyat.


Poble Sec 0 – Prebenjamín “B” 6.

Nuestros pequeñines del Prebenjamín “B” jugaron su partido semanal fuera de casa. Un partido en el que los nuestros salieron motivados desde el principio, lo que hizo que ya en el primer minuto de juego, los “azulones” se pusieran por delante en el marcador. Así fue como los de la Grama siguieron el partido presionando al rival en todo momento con las mismas ganas y posiciones a pesar de ser el vencedor de la batalla, luchando cada balón como si fuera el último. Se notó la lucha de la Fundació en el 0 a 4 en el luminoso a la hora del descanso, con favoritismo hacia los nuestros.
Después de un buen descanso en el que los nuestros estaban ansiosos por volver al campo, salen en la segunda parte con algunos cambios de posiciones. Por un momento los de la Grama nos despistamos cometiendo alguno que otro error ofensivamente, pero por suerte la defensa de los azules estuvo muy contundente sacando los balones y aguantando al rival, así es como juega la Grama. Esto hace que se vuelva a cambiar el sistema a los jugadores como se jugó al principio y más concentrados se marcaron dos goles más. Llega así el final del partido ganado para nosotros, volviendo a casa con un 6 a 0 ganado.