Aleví «A» 5 – Damm 3

L’Aleví «A» acaba amb la imbatibilitat de la Damm i és ferm candidat a l’ascens.
El nostre Aleví A, tenia un partit molt complicat contra la Damm on només coneixia la victòria.
El partit va començar amb un 3 a 0 a favor de la Grama amb gols de Quique, Izan i Miguel. L’equip estava donant-lo tot en el camp i sent millor en tots els aspectes del joc, la Damm estava perplex davant el joc i la proposta del nostre Aleví «A».
Pràcticament al final del segon quart, la Damm fica un gol (3-1) i on al descans marxen poc ficats en el partit.
Després d’una gran jugada, Omar marca un autèntic golàs (4-1) però la Damm en dos minuts aconsegueix ficar dos gols més i on el marcador s’ajusta en qüestió de minuts (4-3).
Però al nostre aleví amb treball constància i molt sacrifici en una pilota aèria Àlex aconsegueix pentinar la pilota i marca (5-3) i si, el nostre Aleví «A» ho va tornar a fer!! +3 punts molt valuosos.


Alevín «A» 5 – Damm 3

El Alevín «A» termina con la imbatibilidad de la Damm y es firme candidato al ascenso.
Nuestro alevín A, tenía un partido muy complicado contra la Damm donde solo conocía la victoria.
El partido empezó con un 3 a 0 a favor de la Grama con goles de Quique, Izan y Miguel. El equipo estaba dándolo todo en el campo y siendo mejor en todos los aspectos del juego, la Damm estaba perplejo ante el juego y la propuesta de nuestro Alevin «A».
Prácticamente al final del segundo cuarto, la Damm mete un gol (3-1) y donde al descanso se van un poco metidos en el partido.
Tras una gran jugada, Omar marca un auténtico golazo (4-1) pero la Damm en dos minutos consigue meter dos goles más y donde el marcador se ajusta en cuestión de minutos (4-3).
Pero a nuestro alevín con trabajo constancia y mucho sacrificio en un balón aéreo Alex consigue peinar el balón y marca (5-3) y si, ¡¡nuestro Alevín «A» lo volvió a hacer!! +3 puntos muy valiosos.

Por admin