Consolidant el liderat

L’equip es va fer amb la pilota des de l’inici del partit davant un rival molt tancat i esperant la seva oportunitat a la contra.
El rival ens va dominar fins que a meitat de la primera part la Grama va aconseguir avançar-se al marcador després d’una bona jugada amb el primer gol i amb aquest resultat va acabar la primera part.
La segona part l’equip de la Fundació Grama va sortir decidit a deixar el partit sentenciat i durant el primer quart d’hora l’equip va fer dos nous gols amb què el rival va acabar baixant els braços i encara que va seguir buscant retallar el marcador tot just aconseguia crear una ocasió de perill a força de cops de pilota a l’àrea.
Ja a les acaballes del matx la Grama marca el 0-4 i definitiu, gol que va tancar el marcador amb una nova victòria i que manté l’equip en el primer lloc de la classificació.
Partido serio y con buen juego de los Veteranos de la Fundación para volver a la senda de la victoria y seguir primeros en la clasificación.
El equipo se hizo con el balón desde el inicio del partido ante un rival muy encerrado y esperando su oportunidad a la contra.
El equipo estuvo dominado hasta que a mediados de la primera parte consiguió adelantarse en el marcador tras una buena jugada con el primer gol de la Grama y con ese resultado acabó la primera parte.
La segunda parte el equipo de la Fundación Grama salió decidido a dejar el partido sentenciado y durante el primer cuarto de hora el equipo marcó dos nuevos goles con los que el rival acabó bajando los brazos y aunque siguió buscando recortar el marcador apenas conseguía crear una ocasión de peligro a base de balonazos al área.
Ya en las postrimerías del encuentro la Grama marco el 4° y definitivo gol que cerró el marcador con una nueva victoria y que mantiene al equipo en el primer puesto de la clasificación.