Comunicat Oficial: Cancel·lació partit amistós

05/08/2021

COMUNICAT OFICIAL DE LA FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA

El primer equip de Tercera Divisió de la nostra entitat, tenia previst jugar un partit contra el Juvenil de Divisió d’Honor del Futbol Club Barcelona en les seves Instal·lacions Esportives Joan Gamper a les 18:30 hores. Sobre les 17 hores ja estaven els jugadors i el cos tècnic en les esmentades instal·lacions i només van ser rebuts per personal de seguretat.

Aquest personal els va indicar el vestuari que se’ls havia assignat, amb menys de 15 metres quadrats, sense aigua, sense ventilació alguna i en unes condicions impròpies no ja d’un equip com el Futbol Club Barcelona, ​​sinó per a qualsevol equip humil d’inferior categoria.

L’expedició de la Grama va intentar per tots els mitjans que els assignaran un parell de vestuaris en compliment de la normativa COVID, al que es van negar amb la justificació que estaven ocupats per la Juventus i que no hi havia més vestidors com reclamava la nostra expedició.

A tot això, havien passat més de 40 minuts i no s’havia personat ningú del Futbol Club Barcelona per tractar de solucionar el tema d’alguna manera, amb el que el propi entrenador i el seu cos tècnic van decidir que en aquestes condicions no podien jugar el partit, comunicant-se per telèfon amb un membre de la Junta Directiva de la Grama, que al conèixer els detalls que estaven vivint a les instal·lacions del Barça, els va autoritzar a marxar del camp.

Hem quedat molt sorpresos del tracte rebut en aquesta ocasió, quan les relacions entre ambdues entitats sempre han estat molt bones, com va passar fa uns dies quan vam jugar contra el Barcelona B, i així volem que segueixin sent, ja que si per alguna cosa ens caracteritzem a la Grama, és per tenir cura dels petits detalls amb els altres clubs.

Santa Coloma, a 5 d’agost de 2021

COMUNICADO OFICIAL DE LA FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA

El primer equipo de Tercera División de nuestra entidad, tenía previsto jugar un partido contra el Juvenil de División de Honor del Fútbol Club Barcelona en sus Instalaciones Deportivas Joan Gamper a las 18:30 horas. Sobre las 17 horas ya estaban los jugadores y el cuerpo técnico en las citadas instalaciones y sólo fueron recibidos por personal de seguridad.

Este personal les indicó el vestuario que se les había asignado, con menos de 15 metros cuadrados, sin agua, sin ventilación alguna y en unas condiciones impropias no ya de un equipo como el Fútbol Club Barcelona, sino para cualquier equipo humilde de inferior categoría.

La expedición de la Grama intentó por todos los medios que les asignarán un par de vestuarios en cumplimiento de la normativa COVID, a lo que se negaron con la justificación de que estaban ocupados por la Juventus y que no había más vestuarios como reclamaba nuestra expedición.

A todo esto, habían pasado más 40 minutos y no se había personado nadie del Fútbol Club Barcelona para tratar de solucionar el tema del alguna forma, con lo que el propio entrenador y su cuerpo técnico decidieron que en esas condiciones no podían jugar el partido, comunicándose por teléfono con un miembro de la Junta Directiva de la Grama, que al conocer los detalles que estaban viviendo en las instalaciones del Barça, les autorizó a marchar del campo.

Hemos quedado muy sorprendidos del trato recibido en esta ocasión, cuando las relaciones entre ambas entidades siempre han sido muy buenas, como sucedió hace unos días cuando jugamos contra el Barcelona B, y así queremos que sigan siendo, pues si por algo nos caracterizamos la Grama, es por cuidar mucho los pequeños detalles con los demás clubes.

Santa Coloma, a 5 de agosto de 2021