Carlos Gutiérrez: «La Grama està creixent en tots els àmbits»

11/10/2017

Carlos Gutiérrez Bermúdez és el Vicepresident Econòmic de la nostra entitat. Porta treballant amb nosaltres uns mesos, avui parlem amb ell a la primera entrevista d’aquesta temporada 2017/18.

– Què coneixies de la Fundació Esportiva Grama abans de ser part d’ella?

– Bastant, ja que he seguit l’equip en aquesta etapa que va camí de superar la de l’exitosa etapa d’Antonio Morales a la UDAG, una cosa que vaig seguir a la meva infantesa.

– Quina és el teva funció al club?

– La meva funció és establir unes bases econòmiques, mitjançant la recerca d’empreses que s’uneixin a aquest projecte, tant en l’aspecte esportiu com en el social, no menys important.

– En quina situació es troba la Grama?

– La situació actual és la d’un club que està creixent en tots els àmbits per la constància, dedicació i esforç del seu màxim dirigent i de la seva directiva.

– Què és el que més t’ha cridat l’atenció de l’entitat?

– La il·lusió, dedicació i entrega amb què estan afrontant aquest nou repte tot i les adversitats del moment en què vivim. De seguida em vaig adonar que, com se sol dir la F.E.Grama «és més que un club», i tot gràcies a cada un dels seus components des de la persona que s’encarrega de vigilar l’accés d’entrada fins el màxim responsable del club.

– Com arribes al club?

– Arribo de la mà del meu bon amic Antonio Morales, el qual em fa veure la importància que té aquest projecte per a Santa Coloma de Gramenet i els seus habitants, com he dit abans tant esportiu com social.

– Quina opinió et mereix la Fundació a nivell global?

– De màxim respecte, pel que està aconseguint en tan curt espai de temps, intentant no deixar res enrere ni en l’humà ni en el personal.

– El club segueix creixent en tots els aspectes, per exemple el tecnològic. Després de GramaTV i l’APP ha arribat la ràdio online. Què et sembla?

– La Fundació té molt present que no es pot donar l’esquena a les noves tecnologies, avui dia és imprescindible estar a l’avantguarda i en aquest punt he de reconèixer la meva sorpresa davant tal evidència, ja que el club està posant alhora que creant noves vies per a la informació de la Grama, amb persones que barregen la seva professionalitat i amor al club.

– Quin ha de ser el següent pas de la FE Grama?

– La Fundació sota la meva humil visió està donant els passos que ha de donar per tornar a la ciutat al lloc que mereix, sense pressa però sense pausa, anem cap al creixement del futbol base i per descomptat aconseguir un nou ascens a 3ª Divisió Nacional.

I finalment, m’agradaria dir que tot això no es pot aconseguir sense l’ajuda de l’afició que sempre ha estat aquí, i ara més que mai necessitem el suport de cada un d’ells. Us convido a passar pel club fer-vos socis i que passeu unes estones molt agradables esportius i socials.

carlosgut

Carlos Gutiérrez Bermúdez es el Vicepresidente Económica de nuestra entidad. Lleva trabajando con nosotros unos meses, hoy hablamos con él en la primera entrevista de esta temporada 2017/18.

– ¿Qué conocías de la Fundació Esportiva Grama antes de ser parte de ella?

– Bastante, ya que he seguido al equipo en esta etapa que va camino de superar la de la exitosa etapa de Antonio Morales en la UDAG, algo que seguí mi niñez.

– ¿Cuál es tu función en el club?

– Mi función es sentar unas bases económicas, mediante la búsqueda de empresas que se unan a este proyecto, tanto en el aspecto deportivo como en el social, no menos importante.

– ¿En qué situación se encuentra la Grama?

– La situación actual es la de un club que está creciendo en todos los ámbitos por la constancia, dedicación y esfuerzo de su máximo dirigente, de su directiva y demás colaboradores.

– ¿Qué es lo que mas te ha llamado la atención de la entidad?

– La ilusión, dedicación y entrega con la que están afrontando este nuevo reto a pesar de las adversidades del momento en que vivimos. Enseguida me di cuenta de que, como se suele decir la F.E.Grama «és més que un club», y todo gracias a cada uno de sus componentes desde la persona que se encarga de vigilar el acceso de entrada hasta el máximo responsable del club.

– ¿Cómo llegas al club?

– Llego de la mano de mi buen amigo Antonio Morales, el cual me hace ver la importancia que tiene este proyecto para Santa Coloma de Gramanet y sus habitantes, como he dicho antes tanto deportivo como social.

– ¿Qué opinión te merece la Fundació a nivel global?

– De máximo respeto, por lo que está logrando en tan corto espacio de tiempo, intentando no dejar nada atrás ni en lo humano ni en lo personal.

– El club sigue creciendo en todos los aspectos, por ejemplo el tecnológico. Tras GramaTV y la APP ha llegado la radio online. ¿Qué te parece? 

– La Fundació tiene muy presente que no se puede dar la espalda a las nuevas tecnologías, hoy en día es imprescindible estar a la vanguardia y en este punto debo reconocer mi sorpresa ante tal evidencia, ya que el club está poniendo a la vez que creando nuevas vías para la información de la Grama, con personas que mezclan su profesionalidad y amor al club.

– ¿Cuál debe ser el siguiente paso de la FE Grama?

– La Fundació bajo mi humilde visión está dando los pasos que debe dar para devolver a la ciudad al lugar que merece, sin prisa pero sin pausa, vamos hacia el crecimiento del fútbol base y por supuesto conseguir un nuevo ascenso a 3ª división nacional.

Y por último, me gustaría decir que todo esto no se puede conseguir sin la ayuda de la afición que siempre ha estado ahí, y ahora más que nunca necesitamos del apoyo de cada uno de ellos. Os convido a pasar por el club haceros socios y que paséis unos ratos muy agradables deportivos y sociales.

Etiquetas: