Canvis a l’Organigrama de l’Àrea Esportiva

09/04/2018

Durant aquestes setmanes hem pogut veure canvis en l’Àrea Esportiva de la nostra Entitat i avui volem posar-vos al dia del nou Organigrama.

El nou Coordinador de Juvenils i Cadets serà TONI DÍAZ LOSQUIÑO mentre que JORDI MARTÍNEZ coordinarà la resta d’equips de Futbol 11, de Futbol 7 i el Futbol Femení, amb l’ajuda de tres coordinadors d’àrea.

Tots aquests canvis es fan amb la intenció de millorar la formació dels nostres nois i noies i donar a les families l’atenció que mereixen per part de la nostra Entitat.

Molta sort a Toni i Jordi amb les seves noves funcions.

[divider]

Durante estas semanas hemos podido ver cambios en el Área Deportiva de nuestra Entidad y hoy queremos poneros al día del nuevo Organigrama.

El nuevo Coordinador de Juveniles y Cadetes será TONI DÍAZ LOSQUIÑO mientras que JORDI MARTÍNEZ coordinará el resto de equipos de Fútbol 11, de Fútbol 7 y el Fútbol Femenino, con la ayuda de tres coordinadores de área.

Todos estos cambios se hacen con la intención de mejorar la formación de nuestros chicos y chicas y dar a las familias la atención que merecen por parte de nuestra Entidad.

Mucha suerte a Toni y Jordi con sus nuevas funciones.