Tarda de presentacions al Municipal de la Grama per donar començament a la Temporada 2018-2019 amb reforços. Rubén Canelada, J.L. Buzzo “Coke”, Edgar Tejada i Albert Cazorla s’han donat cita a les oficines de la Fundació Esportiva Grama per rubricar el seu compromís amb la nostra entitat.

Un nou projecte que comença ple d’ambició i amb l’objectiu clar de lluitar per l’ascens a Segona Divisió B. A continuació us fem un breu resum de les trajectòries i característiques de les quatre incorporacions:

Rubén Canelada Amador (31/03/1987, Santa Coloma de Gramenet), procedent del C.E. Europa a Tercera Divisió, és la primera incorporació de la Fundació Esportiva Grama per la Temporada 2018-2019.

Aquest Colomenc és lateral Esquerre amb recorregut i amb sobrada experiència a Segona B i Tercera Divisió. Ha militat a equips com Gramenet, Espanyol B, Sant Andreu, Olot i Europa.

Bon reforç per la defensa del primer equip dirigit per Toni Díaz. Rubén, benvingut a casa teva.

[divider]

Jorge Luis Buzzo López “Coke” (01/11/1993, Madrid), procedent del Cerdanyola F.C. s’incorpora a les files de la Fundació Esportiva Grama per la propera campanya 2018-2019.

Migcampista polivalent, format a les categories inferiors de l’Atlético de Madrid, durant la temporada 17-18 ha militat al Gavà i Cerdanyola a Tercera Divisió. Però la seva experiència va més enllà de les nostres fronteres ja que, des de les files matalasseres, va emigrar a la lliga Universitària d’Estats Units on va militar als Pfeiffer Falcons.

Molt bona sort per Coke en la seva arribada a Santa Coloma, Benvingut a la Grama!!!

[divider]

Edgar Tejada Gallardo (02/02/1990, Barcelona), capità de la U.At. Horta de Tercera Divisió és la nova incorporació pel mig del camp de la Fundació Esportiva Grama.

Ha militat a Molletense, Martinenc i Horta on ha mostrar una gran progressió i arriba a la Fundació després de ser una peça clau pel seu equip en l’ascens a Tercera i en arribar a la passada final de Copa Catalunya.

Sigues Benvingut Edgar a la Grama.

[divider]

Albert M. Cazorla Fernández (30/03/1987, Barcelona), procedeix del C.F. Montañesa on ha estat sota les ordres de Toni Pérez a Primera Catalana. Als seus 31 anys té una dilatada experiència a Segona Divisió B i Tercera en equips com Cacereño, Prat, Gramenet, Cornellà, Gavà i Cerdanyola.

Central alt i contundent que, a més, té molts bons números en anotació.

Sigues benvingut Cazorla!!!!!


Tarde de presentaciones en el Municipal de la Grama para dar comienzo a la Temporada 2018-2019 con refuerzos. Rubén Canelada, J.L. Buzzo «Coke», Edgar Tejada y Albert Cazorla se han dado cita en las oficinas de la Fundació Esportiva Grama para rubricar su compromiso con la nostra entitat.

Un nuevo proyecto que comienza lleno de ambición y con el objetivo claro de luchar por el ascenso a Segunda División B. A continuación os hacemos un breve resumen de las trayectorias y características de las cuatro incorporaciones:

Rubén Canelada Amador (03/31/1987, Santa Coloma de Gramenet), procedente del C.E. Europa en Tercera División, es la primera incorporación de la Fundació Esportiva Grama para la Temporada 2018 hasta 2019.

Este colomense es lateral izquierdo con recorrido y con sobrada experiencia en Segunda B y Tercera División. Ha militado en equipos como Gramenet, Espanyol B, Sant Andreu, Olot y Europa.

Buen refuerzo para la defensa del primer equipo dirigido por Toni Díaz. Rubén, bienvenido a tu casa.

[divider]

Jorge Luis Buzzo López «Coke» (01/11/1993, Madrid), procedente del Cerdanyola F.C. se incorpora a las filas de la Fundació Esportiva Grama para la próxima campaña 2018-2019.

Centrocampista polivalente, formado en las categorías inferiores del Atlético de Madrid, durante la temporada 17-18 ha militado en Gavà y Cerdanyola en Tercera División. Pero su experiencia va más allá de nuestras fronteras ya que, desde las filas colchoneras, emigró a la liga Universitaria de Estados Unidos donde militó en el Pfeiffer Falcons.

Muy buena suerte para Coke en su llegada a Santa Coloma, Bienvenido a la Grama!!!

[divider]

Edgar Tejada Gallardo (02/02/1990, Barcelona), capitán de la U.At. Horta de Tercera División es la nueva incorporación para el medio del campo de la Fundació Esportiva Grama.

Ha militado en Molletense, Martinenc y Horta donde ha mostrado una gran progresión y llega a la Fundació después de ser una pieza clave para su equipo en el ascenso a Tercera y al llegar a la pasada final de Copa Catalunya.

Sé Bienvenido Edgar en la Grama.

[divider]

Albert M. Cazorla Fernández (03/30/1987, Barcelona), procede del C.F. Montañesa donde ha estado bajo las órdenes de Toni Pérez en Primera Catalana. A sus 31 años tiene una dilatada experiencia en Segunda División B y Tercera en equipos como Cacereño, Prat, Gramenet, Cornellà, Gavà y Cerdanyola.

Central alto y contundente que, además, tiene muy buenos números en anotación.

Sé bienvenido Cazorla!!!!!

Por admin