Campió d’hivern el Cadete B amb el triomf a Canyelles per 4-5

22/12/2013

-El Cadet B de la Fundació Esportiva Grama ha guanyat en la seva visita a Canyelles per 4-5.

Amb aquesta són nou de nou en victòries que situen els d’Álex Abril com indiscutibles campions d’hivern amb 27 punts ia vuit de l’immediat perseguidor, el Escola Pia Sarrià.

Tot i començar amb un gol en contra Raúl Urbina pujava al marcador l’empat a un gol al següent minut. El següent gol d’Antonio Hernández avançava als de Santa Coloma que, encara que els van tornar a empatar, un gol de José Manuel Paco tornava a trencar les taules en el 2-3. Després dos doblets consecutius, de Daniel Gómez i de Manuel Pérez van deixar el marcador definitiu de 4-5.

És moment ara de gaudir de les merescudes vacances nadalenques per a la jornada 12 rebre la Fundació Hospitalet, tercer per la cua amb només 8 punts, el dia 11 de gener des de les 15 hores al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

-El Cadete B de la Fundació Esportiva Grama ha ganado en su visita a Canyelles por 4-5.

Con esta son nueve de nueve en victorias que sitúan a los de Álex Abril como indiscutibles campeones de invierno con 27 puntos y a ocho del inmediato perseguidor, el Escola Pía Sarrià.

A pesar de comenzar con un gol en contra Raúl Urbina subía al marcador el empate a un gol en el siguiente minuto. El siguiente gol de Antonio Hernández adelantaba a los de Santa Coloma que, aunque les volvieron a empatar, un gol de José Manuel Paco volvía a romper las tablas en el 2-3. Luego dos dobletes consecutivos, de Daniel Gómez y de Manuel Pérez dejaron el marcador definitivo de 4-5.

Es momento ahora de disfrutar de las merecidas vacaciones navideñas para en la jornada 12 recibir a la Fundació Hospitalet, tercero por la cola con solo 8 puntos, el día 11 de enero desde las 15 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Etiquetas: , , , , ,