Campió d’Hivern del Prebenjamí A davant la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents per 0-11

22/12/2013

-El Prebenjamí A de la Fundació Grama suma la seva novena victòria en la seva visita a la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents per 0-11.

Els joves jugadors dirigits per Jonathan i Banda són campions d’hivern empatats a punts i amb una jornada menys amb el Hospitalenc, amb partit suspès a Trinitat Vella.

Una altra dada a ressaltar és la xifra de gols marcats, 92, per la de gols encaixats, només 6, rècords absoluts de qualsevol categoria.

Dos hattricks, de Aleix Delgado i un altre d’Héctor Linde

Els gols van ser d’Eric García, al minut 2, 1 hattrick de Aleix Delgado i un altre d’Héctor Linde, més el doblet de de Joan Ruiz, més els gols de Biel Ortega.

Després de les merescudes vacances nadalenques, els jugadors de la Fundació Esportiva Grama disputaran contra el Parc, lloc novè al mig de la taula, la jornada 12 el dia 11 de gener a les 10:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

-El Prebenjamín A de la Fundació Grama suma su novena victoria en su visita a la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents por 0-11.

Los jóvenes jugadores dirigidos por Jonathan y Banda son campeones de invierno empatados a puntos y con una jornada menos con el Hospitalense, con partido suspendido en Trinitat Vella.

Otro dato a resaltar es la cifra de goles marcados, 92, por la de goles encajados, solo 6, récords absolutos de cualquier categoría.

Los goles fueron de Eric García, en el minuto 2, un hattrick de Aleix Delgado y otro de Héctor Linde, más el doblete de de Joan Ruiz, más los goles de Biel Ortega.

Tras las merecidas vacaciones navideñas, los jugadores de la Fundació Esportiva Grama disputarán contra el Parc, puesto noveno en mitad de la tabla, la jornada 12 el día 11 de enero a las 10:30 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Etiquetas: , , , , , , ,