Cadet C ¨Gran dominador del partit

Cadete A:

Sabadell 1 CA 5
Gran partit de la Fundació que des del xiulet inicial es va mostrar superior al Sabadell.
El partit va començar amb dues ocasions clares per al conjunt colomenc que van ser errades però poc després i en la tercera arribada dels de santa coloma, Javito avançava a la Grama. Els blaus, avui de vermell, seguien buscant insistentment la porteria local, i deu minuts més tard, Pol faria el 0-2. Resultat amb el qual es va arribar al descans.
A la represa, en la primera jugada de la segona part, Oliver treia un fort xut des de fora de l’àrea davant el qual res podia fer el porter del Sabadell. A partir d’aquí el Sabadell sota els braços i eren diverses les oportunitats d’augmentar l’avantatge ocasionada la Fundacio. Així arribada el 0-4 obra de nou d’Oliver després d’una bona jugada combinativa. Sabadell en un contraatac escurçava distància, però va ser bona la reacció dels colomencs que poc després feien el 1-5 després transformar Abel un penal comès sobre el mateix.

Sabadell 1 CA 5
Gran partido de la Fundación que desde el pitido inicial se mostró superior al Sabadell.
El partido empezó con dos ocasiones claras para el conjunto colomense que fueron erradas pero poco después y en la tercera llegada de los de santa coloma , Javito adelantaba a la Grama. Los azulones ,hoy de rojo , seguían buscando insistentemente la portería local , y diez minutos más tarde , Pol haría el 0-2. Resultado con el que se llegó al descanso.
En la reanudación , en la primera jugada de la segunda parte , Oliver sacaba un fuerte disparo desde fuera del área ante el que nada podía hacer el portero del Sabadell. A partir de aquí el Sabadell bajo los brazos y eran diversas las oportunidades de aumentar la ventaja ocasionada la Fundacio. Así llegada el 0-4 obra de nuevo de Oliver tras una buena jugada combinativa. Sabadell en un contragolpe acortaba distancia , pero fue buena la reacción de los colomenses que poco después hacían el 1-5 tras transformar Abel un penalti cometido sobre el mismo.

Cadete B:

CADET B 7 BRAFA 0

Partit que afrontàvem amb moltíssimes ganes per tal com va ser en l’anada amb la mala fortuna.

Hem sortit molt actius i amb ganes de jugar a futbol. Mitja hora ha trigat a arribar el primer gol, després de diverses substitucions i després de moltes ocasions al final ha entrat.
Un cop el primer gol ha pujat al marcador, hem començat a trobar-nos cada vegada millor amb la pilota. Després d’encadenar una gran jugada hem fet el segon gol.
L’equip cada vegada mes i mes còmode, i una altra molt molt gran jugada de banda a banda i una centrada mesurada perquè Arnau rematada de meravella. Fent el 3-0.

Començant la segona part l’equip ha seguit sent molt superior i primera jugada el Killer Raúl ha fet una grandíssima jugada driblandose a 3 jugadors i anotant amb molta classe.

L’equip molt còmode i una altra jugada molt bonica mes que s’anava a córner perquè en el mateix, Hugo rematés i anotés un altre.

Al cap ia la fi, 7-0, partit molt ben jugat, molt bones sensacions i confiança per seguir a dalt. Toca seguir treballant i a guanyar tot el que vingui.

1,2,3 GRAMA! 💙

CADETE B 7 BRAFA 0

Partido que afrontábamos con muchísimas ganas por tal y como fue en la ida con la mala fortuna.

Hemos salido muy activos y con ganas de jugar al futbol. Media hora ha tardado en llegar el primer gol, tras varias substituciones y tras muchas ocasiones al final ha entrado.
Una vez el primer gol ha subido al marcador, hemos empezado a encontrarnos cada vez mejor con balón. Tras encadenar una gran jugada hemos echo el segundo gol.
El equipo cada vez mas y mas cómodo, y otra muy muy gran jugada de lado a lado y un centro medido para que Arnau remate de maravilla. Haciendo el 3-0.

Empezando la segunda parte el equipo ha seguido siendo muy superior y primera jugada el Killer Raúl ha hecho una grandisima jugada driblandose a 3 jugadores y anotando con mucha clase.

El equipo muy comodo y otra jugada muy bonita mas que se iba a corner para que en el mismo, Hugo rematara y anotara otro.

Al fin y al cabo, 7-0, partido muy bien jugado, muy buenas sensaciones y confianza para seguir arriba. Toca seguir trabajando y a ganar todo lo que venga.

1,2,3 GRAMA!💙

Foto: Cadete C

Cadete C:

Gavà 0
Cadet C 3
Primera part dominada pels colomencs però cometent errors defensius que van poder costar car. Busta amb dues pilotes en profunditat va posar el 0-2 al marcador i Amate en una bona jugada associativa va posar el 0-3 amb un xut de fora de l’àrea. La segona part poc joc de part dels dos equips i amb molt poca intensitat el resultat no es va moure en el marcador.

Gavà 0
Cadete C 3
Primera parte dominada por los colomenses pero cometiendo errores defensivos que pudieron costar caro. Busta con dos balones en profundidad puso el 0-2 en el marcador y Amate en una buena jugada asociativa puso el 0-3 con un disparo de fuera del área. La segunda parte poco juego de parte de los dos equipos y con muy poca intensidad el resultado no se movió en el marcador.

Cadete D:

Sant ignaci 4 cadet D 2.
Avui s’ha tocat fons. Els dos millors del partit dos infantils. Gràcies Brian per l’ajuda.

Sant ignaci 4 cadete D 2.
Hoy se ha tocado fondo. Los dos mejores del partido dos infantiles. Gracias Brian por la ayuda.

Cadete E:

Començàvem la segona volta davant un equip al que a l’anada ja havíem golejat i això no sempre és bo, ja que la primera part sense ritme cap han aconseguit posar-se per davant nostre, simplement per ser millors hem ficat dos gols i així a finalitzat la primera part.

Segona part molt bona de l’equip movent pilota de banda a banda amb molt bon ritme i aconseguint crear l’espai bo per atacar àrea, al final 6-1.

Comenzábamos la segunda vuelta ante un equipo al que en la ida ya habíamos goleado y eso no siempre es bueno, ya que la primera parte sin ritmo ninguno han conseguido ponerse por delante nuestro, simplemente por ser mejores hemos metido dos goles y así a finalizado la primera parte.

Segunda parte muy buena del equipo moviendo balón de lado a lado con muy buen ritmo y consiguiendo crear el espacio bueno para atacar área, al final 6-1.

Cadete F:

Meridiana 3 CF5
Partit molt disputat, joc dolent per part dels dos 1-1 i amb aquest resultat acabaria la primera part, ja en la segona enpezamos bé 2-3-4 ens venim a baix 3-4 i a falta de poc temps marcaríem el 5è.

Meridiana 3 Cf5
Partido muy disputado, juego malo por parte de los dos 1-1 y con este resultado acabaría la primera parte, ya en la segunda enpezamos bien 2-3-4 nos venimos abajo 3-4 y a falta de poco tiempo marcariamos el 5º.