Kiku Parcerisas durant el partit contra el Mataró

Sisena jornada pel Juvenil A, visita a la Feixa Llarga per enfrontar-se a la Unificació Bellvitge.

Demà dissabte, a les 18h , visitem a un rival situat a la setena plaça de la classificació amb 7 punts i que ve de guanyar a domicili a un camp tant complicat com és el del Cornellà (1-2).

Kiku Parcerisas, tècnic del nostre Juvenil A veu a la Unificació Bellvitge com “un equip dur a nivell defensiu i amb una plantilla molt fort a nivell físic” això obligarà als nostres a donar-ho tot en els duels individuals per guanyar les disputes i les segones accions.

A més, el tècnic colomenc ens comenta que el rival de demà “té jugadors desequilibrants en el seu joc exterior i arriben amb molta gent en transició ofensiva” Per tant, haurem d’estar molt atents per evitar els seus perillosos contracops.

 Per part dels nostres nois, el míster afirma que “l’equip està en un gran moment i, com sempre, ha fet una bona setmana d’entrenaments”.  Per tant, si els nois aconsegueixem ser efectius i aprofitar les nombroses ocasions que tenim, podrem optar a la victòria a la Feixa Llarga.

Recordeu que podreu seguir el partit a les xarxes socials a través del GRAMA EN JOC.

[divider]

Kiku Parcerisas dando instrucciones desde el banquillo

Sexta jornada para el Juvenil A, visita a la Feixa Larga para enfrentarse a la Unificación Bellvitge.

Mañana sábado, a las 18h, visitamos a un rival situado en la séptima plaza de la clasificación con 7 puntos y que viene de ganar a domicilio en un campo tan complicado como es el del Cornellà (1-2).

Kiku Parcerisas, técnico de nuestro Juvenil A ve la Unificación Bellvitge como«un equipo duro a nivel defensivo y con una plantilla muy fuerte a nivel físico» esto obligará a los  nuestros a darlo todo en los duelos individuales para ganar las disputas y las segundas acciones.

Además, el técnico colomense nos comenta que el rival de mañana «tiene jugadores desequilibrantes en su juego exterior y llegan con mucha gente en transición ofensiva» Por lo tanto, debemos estar muy atentos para evitar sus peligrosos contragolpes.

Por parte de nuestros chicos, el míster afirma que «el equipo está en un gran momento y, como siempre, ha hecho una buena semana de entrenamientos». Por lo tanto, si los chicos consiguen ser efectivos y aprovechar las numerosas ocasiones que tenemos, podremos optar a la victoria en la Feixa Llarga.

Recuerde que puede seguir el partido a las redes sociales a través del PROGRAMA EN JUEGO.

Por admin