Cadet A:

ESPANYOL B 2-1 CA

Bona imatge del cadet A, que va merèixer molt més, però un penal molt rigorós en el min. 78 el va privar de treure un resultat positiu.
El partit va començar amb els colomencs, avui de vermell, pressionant molt a dalt a l’equip local. El Espanyol no se sentia gens còmode, i cometia errors que propiciaven robatoris i transicions dels de Santa Coloma.Transiciones que unes vegades per mala presa de decisió en els últims metres i altres per febles cops, no acabaven de generar del tot perill als blanc i blaus. Al minut 25, una pilota llarga dels locals, era mal mesurat pel porter de la Fundació en la seva sortida, i posava el 1-0 al marcador. Moments en els que després del gol, els pericos van començar a trobar-se més còmodes amb la pilota.
A la represa, la Grama va sortir a la recerca del partit, seguia pressionat molt a dalt i posant en moltes dificultats a l’equip espanyolista. Així en el minut 50, Hector amb un gran xut des de la frontal, cap al 1-1. A partir d’aquí, domini total dels colomencs que es feien amos del partit. La Grama robava i desplegava els seus millors minuts de joc davant un Espanyol replegat al seu camp i esperant sortir d’un cop de pilota. Al minut 66, Victor després d’una bona combinació, estavellava la pilota al pòster i minuts després, els de Manu Peláez reclamaven un penal per mans d’un jugador espanyolista. Penal que el col·legiat, excessivament casolà, no assenyalaria. No obstant això, al minut 78, i davant la passivitat dels propis jugadors pericos, no dubtaria a assenyalar penal a l’àrea contrària a favor de l’equip de casa, també per unes possibles mans. Pena màxima que el davanter dels de Sant Adrià s’encarregaria de transformar per deixar el matx en el 2-1 definitiu.

Manu Peláez; felicito als meus jugadors pel partit i per l’esforç. Sabíem que en aquests camps, els arbitratges són molt «complexos», però situacions adverses així, només ens donen més motius per reposar i seguir.

 

ESPAÑOL B 2-1 CA

Buena imagen del cadete A, que mereció mucho más, pero un penalti muy riguroso en el min. 78 lo privó de sacar un resultado positivo.
El partido empezó con los colomenses, hoy de rojo, presionando muy arriba al equipo local. El Español no se sentía nada cómodo, y cometía errores que propiciaban robos y transiciones de los de Santa Coloma.Transiciones que unas veces por mala toma de decisión en los últimos metros y otras por débiles golpeos , no acababan de generar del todo peligro a los blanquiazules. En el minuto 25, un balón largo de los locales, era mal medido por el guardameta de la Fundación en su salida, y ponía el 1-0 en el marcador. Momentos en los que tras el gol , los pericos empezaron a encontrarse más cómodos con el balón.
En la reanudación, la Grama salió en busca del partido, seguía presionado muy arriba y poniendo en muchos apuros al equipo españolista. Así en el minuto 50, Hector con un gran chut desde la frontal, hacia el 1-1. A partir de aquí, dominio total de los colomenses que se hacían dueños del partido. La Grama robaba y desplegaba sus mejores minutos de juego ante un Español replegado en su campo y esperando salir de un pelotazo. En el minuto 66, Victor tras una buena combinación, estrellaba el balón en el póster y minutos después, los de Manu Peláez reclamaban un penalty por manos de un jugador españolista. Penalty que el colegiado, excesivamente casero, no señalaría. Sin embargo, en el minuto 78, y ante la pasividad de los propios jugadores pericos,no dudaría en señalar penalty en el área contraria a favor del equipo de casa, también por unas posibles manos. Pena maxima que el delantero de los de Sant Adrià se encargaría de transformar para dejar el match en el 2-1 definitivo.

Manu Peláez; felicito a mis jugadores por el partido y por el esfuerzo. Sabíamos que en estos campos, los arbitrajes son muy “complejos”, pero situaciones adversas así, solo nos dan más motivos para reponernos y seguir.

Cadet B:

CB 0-0 CP Sarria

Partit contra un molt bon equip, veníem de dues derrotes per la falta d’intensitat, i encara que ens va faltar un plus de qualitat a l’hora de tenir la pilota, la intensitat no va faltar aquest cop, l’equip va treballar bé defensivament i el rival igual, no va ser un partit molt vistós amb pilota.

 

CB 0-0 CP Sarria

Partido contra un muy buen equipo, veniamos de dos derrotas por la falta de intensidad, y aunque nos faltó un plus de calidad a la hora de tener el balón, la intensidad no faltó esta vez, el equipo trabajó bien defensivamente y el rival igual, no fue un partido muy vistoso con balón.

Cadet C:

CP Sarria 1-0 CC

La primera part ha estat un anar i venir sense que cap equip aconseguís controlar el partit o trepitjar l’àrea amb perill. El gol local va venir després d’un xut de falta que el porter va rebutjar i en la segona acció van aconseguir anotar. La segona part ha estat completament diferent, un equip local més replegat li ha cedit la iniciativa a la Grama, que tot i la paciència no ha transformat el domini territorial en perill, tot just algun tir exterior i algun centre amb bona intenció. Primera derrota del curs per al Cadet C.

 

CP Sarria 1-0 CC

La primera parte ha sido un ir y venir sin que ningún equipo consiguiera controlar el partido o pisar el área con peligro. El gol local vino tras un tiro de falta que el portero rechazó y en la segunda acción consiguieron anotar. La segunda parte ha sido completamente diferente, un equipo local más replegado le ha cedido la iniciativa a la Grama, que a pesar de la paciencia no ha transformado el dominio territorial en peligro, apenas algún tiro exterior y algún centro con buena intención. Primera derrota del curso para el Cadete C.

Cadet D:

Cadet D 9-1 Guineueta

Partit a casa que a priori pensàvem que havia de ser un os dur de rosegar, però gràcies a l’aptitud ia la intensitat amb què van sortir les criatures es va poder resoldre favorablement, fruit d’això van arribar les ocasions, vam ficar el 1r gol aviat, arribant a la mitja part amb el resultat de 3-0.
La 2ª part va ser més del mateix, vam tenir molta possessió de pilota i gràcies a això van anar arribant els gols. Toca seguir treballant.

 

Cadete D 9-1 Guineueta

Partido en casa que a priori pensábamos que iba a ser un hueso duro de roer, pero gracias a la aptitud y a la intensidad con la que salieron los crios se pudo resolver favorablemente, fruto de ello llegaron las ocasiones, metimos el 1er gol pronto, llegando a la media parte con el resultado de 3-0.
La 2ª parte fue más de lo mismo, tuvimos mucha posesión de balón y gracias a ello fueron llegando los goles. Toca seguir trabajando.

Cadete E:

Carmelo A 4-4 Cadet E

Inicialment hem sortit amb moltíssimes ganes i això s’ha notat ja que transcorreguts els primers 40 segons de partit hem obert el marcador.
Un minut després el rival ens ha empatat 1-1 després d’un error comès en la defensa. Seguíem al mateix ritme, creàvem moltíssimes jugades de perill i teníem al rival tancat en el seu camp. Teníem mala sort de cara a porta ja que fallàvem bastants jugades, creàvem perill tant en córners, com en jugades que venien des del darrere. Marcats dos gols més i això ens fa anar-nos a la mitja part guanyant 1-3.
Sortim a la segona part amb més relaxació i això va provocar que en els 7 primers minuts de la segona part el rival ens marqui dos gols i ens empatés 3-3. El rival era ara qui ens tancava i no ens sortien les coses bé. Cometem un error en les marques i el rival es posa 4-3. Buscàvem un gol desesperadamenre, faltaven menys de 15 minuts perquè acabarà el partit. Tenim una jugada per banda dreta molt bona en la qual s’escapa un jugador nostre i marca el 4-4. Faltava poc per al final, Buscàvem un altre gol amb ànsies però no hi havia manera. Finalment vam acabar empatant 4-4.

 

Carmelo A 4-4 Cadete E

Inicialmente hemos salido con muchísimas ganas y eso se ha notado ya que transcurridos los primeros 40 segundos de partido hemos abierto el marcador.
Un minuto después el rival nos ha empatado 1-1 tras un fallo cometido en la defensa. Seguíamos al mismo ritmo, creábamos muchísimas jugadas de peligro y teníamos al rival encerrado en su campo. Teníamos mala suerte de cara a puerta ya que fallabamos bastantes jugadas, creábamos peligro tanto en córners, como en jugadas que venían desde atrás. Marcados dos goles más y eso nos hace irnos a la media parte ganando 1-3.
Salimos a la segunda parte con más relajación y eso provocó que en los 7 primeros minutos de la segunda parte el rival nos marque dos goles y nos empatara 3-3. El rival era ahora quien nos encerraba y no nos salían las cosas bien. Cometemos un fallo en las marcas y el rival se pone 4-3. Buscábamos un gol desesperadamenre, faltaban menos de 15 minutos para que acabará el partido. Tenemos una jugada por banda derecha muy buena en la cual se escapa un jugador nuestro y marca el 4-4. Faltaba poco para el final, Buscábamos otro gol con ansias pero no había manera. Finalmente acabamos empatando 4-4.

Por admin