Bon test a la sisena jornada

Juan Camilo a la banqueta contra el Girona

El primer equip de la Grama visita Tona en un nou desplaçament en dissabte.

Després de tres victòries a domicili els homes de Juan Camilo Vázquez visiten el ZEM 2 de Tona per enfrontar-se a l’equip de Lluís Padrós. Els osonencs ocupen la catorzena posició de la classificació amb quatre punts.

No va començar bé la U.E. Tona amb tres derrotes consecutives contra Vic (0-2), Girona (4-1) i Manlleu (3-1) però han anat millorant en la competició i han sumat punts en les dues últimes jornades amb victòria contra el Parets (2-0) i empat contra la Guineueta (0-0).

Pel míster colomenc el Tona “proposa bon futbol i, a més, en les passades jornades ha guanyat en solidesa defensiva”. Per tant a l’equip de Padrós ha imperat  l’ordre i això fa que sigui un equip difícil de sorprendre. Camilo també veu com el rival de la Grama “és un equip amb un bon llançador de pilota aturada i que pot aprofitar la superfície del terreny de joc”.

Encara així Juan Camilo es mostra ambiciós i afirma que “els nostres jugadors  han d’anar a buscar el partit, amb coherència, però no podem permetre’ns el luxe perdre més punts”. El tècnic apunta que “el Tona, pels fitxatges que ha realitzat aquest estiu era, a priori, un dels candidats a estar a dalt” i tots tenim clar que  ens posaran les coses difícils sobre l’herba natural del seu camp.

Serà demà, a les 16h, i podreu seguir-ho en directe a www.gramaradio.cat

Camilo en la sala de prensa

El primer equipo de la Grama visita Tona en un nuevo desplazamiento en sábado.

Después de tres victorias a domicilio los hombres de Juan Camilo Vázquez visitan el ZEM 2 de Tona para enfrentarse al equipo de Lluís Padrós. Los de Osona ocupan la decimocuarta posición de la clasificación con cuatro puntos.

No empezó bien la U.E. Tona con tres derrotas consecutivas contra Vic (0-2), Girona (4-1) y Manlleu (3-1) pero han ido mejorando en la competición y han sumado puntos en las dos últimas jornadas con victoria contra el Parets (2- 0) y empate contra la Guineueta (0-0).

Para el míster colomense el Tona «propone buen fútbol y, además, en las pasadas jornadas ha ganado en solidez defensiva». Por lo tanto al equipo de Padrós ha impuesto el orden y esto hace que sea un equipo difícil de sorprender. Camilo también ve como el rival de la Grama «es un equipo con un buen lanzador de balón parado y que puede aprovechar la superficie del terreno de juego».

Aún así Juan Camilo se muestra ambicioso y afirma que «nuestros jugadores tienen que ir a buscar el partido, con coherencia, pero no podemos permitirnos el lujo perder más puntos». El técnico apunta que «el Tona, por los fichajes que ha realizado este verano era, a priori, uno de los candidatos a estar arriba» y todos tenemos claro que nos pondrán las cosas difíciles sobre la hierba natural de su campo.

Será mañana, a las 16h, y podrá seguirlo en directo a www.gramaradio.cat