Bon partit del Juvenil-Cadet a Can Zam

El derbi colomenc jugat al Municipal Can Zam-1 se’l van endur les noies del CD Arrabal-Calaf de Gramenet per un resultat de 3-0.

Gran partit de la Fundació que va lluitar de principi a fi sense deixar que les jugadores contràries juguessin al seu encant. Partit molt diferent al de la primera volta en la qual l’Arrabal va aconseguir golejar al seu rival per 0-8, aquesta vegada la Grama va estar molt concentrada sense cometre errors. Al descans els dos equips marxaven amb 1-0 i en la segona meitat les locals van aconseguir marcar dos gols més.

L’equip de Rubén David Hernández segueix agafant els conceptes de voler jugar la pilota, cada vegada millor, en el partit ho van fer molt bé totes.

Juvenil-Cadet 1516

El derbi colomense jugado en el Municipal Can Zam-1 se lo llevaron las chicas del CD Arrabal-Calaf de Gramenet por un resultado de 3-0.

Gran partido de la Fundació que luchó de principio a fin sin dejar que las jugadoras contrarias jugaran a su encanto. Partido muy diferente al de la primera vuelta en la que el Arrabal consiguió golear a su rival por 0-8, esta vez la Grama estuvo muy concentrada sin cometer fallos. Al descanso los dos equipos se marchaban con 1-0 y en la segunda mitad las locales consiguieron marcar dos goles más.

El equipo de Rubén David Hernández sigue cogiendo los conceptos de querer jugar el balón, cada vez mejor, en el partido lo hicieron muy bien todas.