Bon partit del Cadet A al camp del líder

Bon partit del Cadet A a casa del líder, AEC Manlleu, però amb resultat de derrota (2-1).

Partit molt igualat en la primera part, sense grans ocasions per a cap equip només una jugada aïllada i sense aparent perill posava el 1-0. A la segona part va sortir la Fundació a pel partit i el va controlar jugant en camp rival constantment però en una jugada d’infortuni després d’un rebot entrava a la porteria el 2-0.

Quedaven deu minuts per al final però tot i així seguia insistint la Grama i a cinc minuts del final Maxim aconseguia el 2-1 en un xut des de fora de l’àrea. Un minut després un centre de Adalid el rematava Pol i el porter evitava l’empat de pur miracle.

Ara arriba una aturada temps per desconnectar i recuperar lesionats.

Buen partido del Cadete A en casa del líder, AEC Manlleu, pero con resultado de derrota (2-1).

Partido muy igualado en la primera parte, sin grandes ocasiones para ningún equipo solo una jugada aislada y sin aparente peligro ponía el 1-0. En la segunda parte salió la Fundació a por el partido y lo controló jugando en campo rival constantemente pero en una jugada de infortunio tras un rebote entraba en la portería el 2-0.

Quedaban diez minutos para el final pero aún así seguía insistiendo la Grama y a cinco minutos del final Maxim conseguía el 2-1 en un disparo desde fuera del área. Un minuto después un centro de Adalid lo remataba Pol y el portero evitaba el empate de puro milagro.

Ahora llega un parón tiempo para desconectar y recuperar lesionados.