Cristian, capità de l’Aleví A ,en el partit contra el Mollet. (foto: Pedro González)

ALEVÍ A

Partit boig pels nois de l’Aleví A que ho han intentat tot per aconseguir aixecar un partit que s’havia posat 1-4 per l’equip del Vallés.

Han estat a punt d’aconseguir-ho amb el 4-5 però finalment el rival ha aprofitat la desguarida defensa colomenca per anotar més gols i fer el definitiu 5-9 del Mollet.

Partido loco para los chicos del Alevín A que lo han intentado todo para conseguir levantar un partido que se había puesto 1-4 para el equipo del Vallés.
Han estado a punto de conseguirlo con el 4-5 pero finalmente el rival ha aprovechado la desguarnecida defensa colomense para anotar más goles y hacer el definitivo 5-9 del Mollet.

[divider]

ALEVÍ B

Poca història en la derrota de l’Alevi B per 1-4 contra el Vilassar.  Sense intensitat l’equip no està còmode i si el rival es posa per sobre al minut 3 ja tot es posa d’esquenes. Queda seguir millorant!!

Poca historia en la derrota del Alevin B por 1-4 contra el Vilassar. Sin intensidad, el equipo no está cómodo y si el rival se pone por encima en el minuto 3 ya todo se pone de espaldas. Queda seguir mejorando !!

[divider]

ALEVÍ C

El bon joc i la insistència de l’Aleví C va tenir premi en el seu partit contra el Júpiter.  Dos pilotes aturades van posar el partit molt difícil pels nostres amb 2-0.

Sense baixar els braços els nois de la Grama van mantenir el ritme i la circulació de pilota fet que ens va dur a la remontada i golejada final per 2-6 amb gols de Manu, Quique, Miguel, Izan i Omar (x2).

El buen juego y la insistencia del Alevín C tuvo premio en su partido contra el Júpiter. Dos balones parados pusieron el partido muy difícil para los nuestros con 2-0.
Sin bajar los brazos los chicos de la Grama mantuvieron el ritmo y la circulación de balón que nos llevó a la remontada y goleada final por 2-6 con goles de Manu, Quique, Miguel, Izan y Omar (x2).

[divider]

ALEVÍ D

Derrota de l’Aleví D per 1-5 contra Catalonia en un partit més competit del que diu el resultat. Els dos primers quarts s’ha mantingut el 0-1 que ens donava esperança de sumar punts compentint bé, però ja al final del partit, Catalonia ha estat capaç de fer 4 gols que sentenciaven.

Derrota del Alevín D por 1-5 contra Catalonia en un partido más competido de lo que dice el resultado. Los dos primeros cuartos se ha mantenido el 0-1 que nos daba esperanza de sumar puntos. Competimos bien, pero ya al final del partido, Catalonia ha sido capaz de hacer 4 goles que sentenciaban.

[divider]

ALEVÍ E

Tres punts per l’Aleví E contra els nois del Llefià en un partit molt complet. Hem començat perdent degut a una errada pròpia però l’equip ha reaccionat bé i hem remontat fins aconseguir el 2-1. Des d’aquest moment el rival s’ha mostrat dur i ha estat fregant el límit del reglament però els nostres han mantingut la calma fins anotar el 5-3 definitiu.

Tres puntos para el Alevín E contra los chicos del Llefià en un partido muy completo. Hemos empezado perdiendo debido a un error propio pero el equipo ha reaccionado bien y hemos remontado hasta conseguir el 2-1. Desde este momento el rival se ha mostrado duro y ha jugado rozando el límite del reglamento pero los  nuestros han mantenido la calma hasta anotar el 5-3 definitivo.

[divider]

ALEVÍ F

Partidás ofensiu de l’Aleví F a casa del líder. L’equip no va sortit bé d’inici i això va col•locar el marcador 4-0 en només 5 minuts. Però la fe dels nostres en el seu treball d’atac, amb el capità Assier fent un Hattrick, va posar el marcador 4-3.

Encara així les greus errades defensives ens van condemnar el partit.  El marcador va anar sumant fins a l’11-7 definitiu contra el Ràcin Sarrià.

Partidazo ofensivo del Alevín F en casa del líder. El equipo no salido bien de inicio y eso colocó el marcador 4-0 en sólo 5 minutos. Pero la fe de los nuestros en su trabajo de ataque, con el capitán Assier haciendo un Hattrick, puso el marcador 4-3.
Aún así los graves errores defensivos nos condenaron el partido.  El marcador fue sumando hasta el 11-7 definitivo contra el Racines Sarrià.

[divider]

ALEVÍ G

7-2 per l’Aleví G de la Grama contra Cinc Copes. Domini absolut dels colomencs, bon toc de pilota i incontestable superioritat ofensiva. Bona victòria.

7-2 para el Alevín G de la Grama contra Cinco Copas. Dominio absoluto de los colomenses, buen toque de balón e incontestable superioridad ofensiva. Buena victoria.

Por admin