Alex Vega: «Estic molt content per l’oportunitat que m’han donat»

07/03/2018

Alex Vega Gálvez (13/03/1999, Santa Coloma de Gramenet) és el porter i capità del Juvenil A. Compleix la seva tercera temporada a la Grama, tota la seva etapa de juvenil, després d’arribar procedent del Cadet A Divisió d’Honor del CF Badalona.

Ens confessa que li agraden els porters baixets, ràpids i molt àgils. Des de sempre s’ha fixat molt en Víctor Valdés, que diu haver estat molt bon porter però amb un problema en tenir davant al millor porter del món (Íker Casillas). Però com el futbol es va modernitzant i van sortint nous porters ens explica que actualment es fixa en Sergio Asenjo.

– Ets el capità del Juvenil A, tercer i últim any de juvenil.

– La veritat que és molt bonic ser el capità d’un equip, sentir-te responsable i identificat per tota la plantilla, a banda que el col·legiat et cridi pel teu nom. Però el més bonic és que els teus propis companys et vegin com un amic fora del camp però dins com el capità, el primer en defensar i animar l’equip entre rivals i àrbitre.

Per Alex aquesta temporada és molt especial per ser la seva última de juvenil ia més per tenir la sort de formar part de la plantilla del Primer Equip.

– Any d’ascens, ja que es pot dir que ets també porter de l’Amateur. Què tal l’experiència? I si arriba l’oportunitat de jugar?

– Estic molt content per l’oportunitat que m’han donat d’aportar un granet de sorra al primer equip i poder sumar en el grup per complir els objectius que ja tenien establerts. La veritat que m’han integrat molt bé els capitans amb tot el grup, em sento valorat tant amb els companys com amb l’equip tècnic. I que dir d’ells, és un privilegi poder compartir vestidor i poder aprendre de tots ells.

Si algun dia tingués la possibilitat de debutar l’hi dedicaria a la meva família, però sobretot el meu pare a la meva mare i als meus avis. Han estat els primers que han confiat en mi sense demostrar absolutament res. I sempre m’han acompanyat en tots els reptes que m’he plantejat. En el futbol hi ha situacions complicades on et veus completament sol sense saber que fer, però ells sempre han sabut aixecar-me i donar-me aquesta empenta que em faltava per seguir.

23 jornadas de liga y Alex ha viajado en 11 con el Primer Equipo.

Tornant al Juvenil A ens explica que aquest any li han brindat el plaer de ser el seu capità. «La llàstima és que he de parlar amb ells i seguir-los des de la distància ja que estic més amb el primer equip que amb ells, però quan se’t planteja una oportunitat tan bonica no pots dir que no.» De l’equip de Preferent ens explica que són molt bon grup, tots bons companys dins i fora del camp.

«Em porto diversos amics gràcies ha aquest esport, tant companys com entrenadors.»

Alex Vega Gálvez (13/03/1999, Santa Coloma de Gramenet) es el portero y capitán del Juvenil A. Cumple su tercera temporada en la Grama, toda su etapa de juvenil, tras llegar procedente del Cadete A División de Honor del CF Badalona.

Nos confiesa que le gustan los porteros bajitos, rápidos y muy ágiles. Desde siempre se ha fijado mucho en Víctor Valdés, quien dice haber sido muy buen portero pero con un problema al tener delante al mejor portero del mundo (Íker Casillas). Pero como el fútbol se va modernizando y van saliendo nuevos porteros nos cuenta que actualmente se fija en Sergio Asenjo.

– Eres el capitán del Juvenil A, tercer y último año de juvenil.

– La verdad que es muy bonito ser el capitán de un equipo, sentirte responsable e identificado por toda la plantilla, aparte que el colegiado te llame por tu nombre. Pero lo más bonito es que tus propios compañeros te vean como un amigo fuera del campo pero dentro como el capitán, en primero en defender y animar al equipo entre rivales y árbitro.

Para Alex esta temporada es muy especial por ser su última de juvenil y además por tener la suerte formar parte de la plantilla del Primer Equipo.

– Año de ascenso, ya que se puede decir que eres también portero del Amateur. ¿Qué tal la experiencia? ¿Y si llega la oportunidad de jugar?

– Estoy muy contento por la oportunidad que me han dado de aportar un granito de arena al primer equipo y poder sumar en el grupo para cumplir los objetivos que ya tenían establecidos. La verdad que me han integrado muy bien los capitanes con todo el grupo, me siento valorado tanto con los compañeros como con el equipo técnico. Y que decir de ellos, es un privilegio poder compartir vestuario y poder aprender de todos ellos.

Si algún día tuviera la posibilidad de debutar se lo dedicaría a mi familia, pero sobretodo a mi padre a mi madre y a mis abuelos. Han sido los primeros que han confiado en mi sin demostrar absolutamente nada. Y siempre me han acompañado en todos los retos que me he planteado. En el fútbol hay situaciones complicadas donde te ves completamente solo sin saber que hacer, pero ellos siempre han sabido levantarme y darme ese empujón que me faltaba para seguir.

23 jornadas de liga y Alex ha viajado en 11 con el Primer Equipo.

Volviendo al Juvenil A nos cuenta que este año le han brindado el placer de ser su capitán. «La lástima es que tengo que hablar con ellos y seguirlos desde la distancia ya que estoy más con el primer equipo que con ellos, pero cuando se te plantea una oportunidad tan bonita no puedes decir que no.» Del equipo de Preferente nos cuenta que son muy buen grupo, todos buenos compañeros dentro y fuera del campo.

«Me llevo varios amigos gracias ha este deporte, tanto compañeros como entrenadores.»