Álex López: «Un tercer lloc en una lliga tan competida és un resultat per estar contents»

31/05/2018

Ja fa dues setmanes que la temporada de lliga va concloure per a l’equip de Veterans de la Fundació Esportiva Grama. Van estar en algunes fases lluitant pel campionat, i després de despenjar-se van intentar assolir sense èxit el segon lloc. Finalment tercers. Parlem amb el responsable de l’equip, Álex López.

– Campanya irregular quant a joc i resultats, però un tercer lloc és grandiós. No és així?

– Realment, ha estat una campanya molt irregular. Des del principi de temporada ja es veia que faltava solidesa, automatismes i consolidar el nostre estil de joc. Hem fet partits molt dinàmics i amb criteri, però molts més sense estructura, amb molta distància entre línies i sense una idea de joc col·lectiu que ens havia caracteritzat anys anteriors.

Quan jugues en veterans, els resultats no són el més important, però si ho és la forma en com ho fas i que sensacions et queden al final del partit. Un tercer lloc en una lliga tan competida com ho és la nostra és un resultat per estar contents, però si analitzem com ha anat la temporada és una millor posició de la que esperàvem per les dinàmiques construïdes durant la temporada.

– Després de 2 ascensos i 3 campionats consecutius es frena la ratxa, però fins al final vau estar a prop. Què va faltar?

– Va faltar més compromís per part de la plantilla, vam ser molts partits 11 o 12 jugadors i en una lliga on qualsevol equip et pot guanyar, necessites un mínim de jugadors disponibles cada partit. També va faltar, una línia de joc clara que tampoc la va haver.

– I el proper any que tindrem?

– Ara estem parlant i analitzant els errors, perquè l’any que ve tornem a trobar el nostre joc divertit i alegre. Guanyar? ens conformem amb acabar cada partit satisfets del joc realitzat. L’any que ve es rejoveneix la plantilla per les diferents baixes que hi haurà a la plantilla.

Aprofito aquest escrit per agrair a Chema Àlvarez, Victor «Kaki», Antonio Carmona, David Guardiola i Jony els seus anys de dedicació i els grans moments que hem passat junts. Se us trobarà a faltar.

Hace ya dos semanas que la temporada de liga concluyó para el equipo de Veteranos de la Fundació Esportiva Grama. Estuvieron en algunas fases luchando por el campeonato, y tras descolgarse intentaron alcanzar sin éxito el segundo puesto. Finalmente terceros. Hablamos con el responsable del equipo, Álex López.

– Campaña irregular en cuanto a juego y resultados pero un tercer puesto es grandioso. ¿No es así?

– Realmente, ha sido una campaña muy irregular. Desde el principio de temporada ya se veía que faltaba solidez, automatismos y consolidar nuestro estilo de juego. Hemos hecho partidos muy dinámicos y con criterio, pero muchos más sin estructura, con mucha distancia entre líneas y sin una idea de juego colectivo que nos había caracterizado años anteriores.

Cuando juegas en veteranos, los resultados no son lo más importante, pero si lo es la forma en como lo haces y que sensaciones te quedan al final del partido. Un tercer puesto en una liga tan competida como lo es la nuestra es un resultado para estar contentos, pero si analizamos como ha ido la temporada es una mejor posición de la que esperábamos por las dinámicas construidas durante la temporada.

– Tras 2 ascensos y 3 campeonatos consecutivos se frena la racha pero hasta el final estuvisteis cerca. ¿Qué faltó?

– Faltó más compromiso por parte de la plantilla, fuimos muchos partidos 11 o 12 jugadores y en una liga dónde cualquier equipo te puede ganar, necesitas un mínimo de jugadores disponibles cada partido. También faltó, una línea de juego clara que tampoco la hubo.

– ¿Y el próximo año que tendremos?

– Ahora estamos hablando y analizando los errores, para que el próximo año volvamos a encontrar nuestro juego divertido y alegre. ¿Ganar? nos conformamos con acabar cada partido satisfechos del juego realizado. El año que viene se rejuvenece la plantilla por las diferentes bajas que habrá en la plantilla.

Aprovecho este escrito para agradecer a Chema Àlvarez, Victor «Kaki», Antonio Carmona, David Guardiola y Jony sus años de dedicación y los grandes momentos que hemos pasado juntos. Se os echará de menos.