A tres punts del líder, el Juvenil B FEGrama tocarà viatjar diumenge al Municipal de Granollers, vuitè

El Juvenil B FEGrama dirigit per Javi Murillo ha demostrat una altra jornada més que és un clar candidat a guanyar la categoria amb una victòria a Mataró davant el Cirera per 0-2.

Els gols de Bryan Martínez, passats el primer quart d’hora de la primera meitat, i el d’Adrià Ramos, marcat en l’últim quart de la segona, van donar la victòria i els tres punts als de Santa Coloma.

«Mantenim la segona plaça i guanyem al Cirera que anava tercer i serà un dels equips, sens dubte,  dels favorits»

L’entrenador FEGrama, Javi Murillo, ens comenta les seves sensacions d’aquesta victòria a Mataró: «Vam guanyar tres punts molt importants a un camp complicat i de rival directe. Molt bona primera part nostra i disputada per part dels dos equips. Ens van avantçar al marcador a una jugada errada del porter d’ells i van saber portar el partit com nosaltres voliem fins la mitja part fent el nostre futbol i no concedint ocasions de gol. A la segona part, el rival es llançar amunt i van atacar molt més i on varen tenir tres ocasions clares: una que la fan fora i dues que atura el nostre porter al mà a mà davant el jugador. Just al moment que més estaven patint el nostre equip i més ens estàven atacant fiquem el 0-2 desprès d’un còrner  on vam tancar el partit definitivament. Mantenim la segona plaça i guanyem al Cirera que anava tercer i serà un dels equips, sens dubte,  dels favorits».

Ens col·loquem segons amb 13 punts a només tres del líder, el Cerdanyola, i la jornada 7 tocarà viatjar al Municipal de Granollers, vuitè amb 8 punts, el diumenge 16 de novembre des de les 19 hores.

El Juvenil B FEGrama dirigido por Javi Murillo ha demostrado otra jornada más que es un claro candidato a ganar la categoría con una victoria en Mataró ante el Cirera por 0-2.

Los goles de Bryan Martínez, pasados el primer cuarto de hora de la primera mitad, y el de Adrià Ramos, marcado en el último cuarto de la segunda, dieron la victoria y los tres puntos a los de Santa Coloma.

El entrenador FEGrama, Javi Murillo, nos comenta sus sensaciones de esta victoria en Mataró: «Ganamos tres puntos muy importantes en un campo complicado y rival directo. Muy buena primera parte nuestra y disputada por parte de ambos equipos. Nos adelantamos en el marcador en una jugada error del portero de ellos y supimos llevar el partido como nosotros queríamos hasta la media parte haciendo nuestro fútbol y no concediendo ocasiones de gol. en la segunda parte, el rival se lanzó arriba y atacaron mucho más y donde tuvimos tres ocasiones claras: una que la hacen fuera y dos que para nuestro portero en el mano a mano ante el jugador. Justo en el momento que más estaban sufriendo nuestro equipo y más nos estaban atacando metemos el 0-2 después de un córner donde cerramos el partido definitivamente. Mantenemos la segunda plaza y ganamos al Cirera que iba tercero y será uno de los equipos, sin duda, de los favoritos «.

Nos colocamos segundos con 13 puntos a solo tres del líder, el Cerdanyola, y la jornada 7 tocará viajar al Municipal de Granollers, octavo con 8 puntos, el domingo 16 de noviembre desde las 19 horas.

Llegeix més articles/Mira más notícias

 

Amateur FEG de Ramón Carranza  Video: El líder l’Amateur FEGrama rebrà diumenge al Nou Municipal en un derbi al tercer, l’Arrabal Calaf-Gramanet http://fegrama.cat/web/?p=6922

Yosuke Sato, el defensa japonés de la FEGrama: «Quiero ayudar para conseguir el ascenso» http://fegrama.cat/web/?p=6901

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

Juvenil A FEG El Juvenil A FEGrama anirà dissabte a l’Escola Industrial contra el Catalònia

http://fegrama.cat/web/?p=6933

 

Resultats Classificació