Cròniques dels Cadets on el «D» roman tercer en la taula.

Cadet “A” 4 – Sant Andreu 0

Els nostres Cadets de l’”A” començen el 2020 amb una victòria.

Primera part amb una Fundació posseïdora en tot moment de la pilota, davant un Sant Andreu molt replegat que esperava als locals en el seu propi camp per a contraatacar. Els de Manu Peláez una mica espessos en la circulació de pilota en la primera meitat, intentaven perforar la porteria visitant. A punt van estar d’aconseguir-ho en dues ocasions en les quals el porter va estar molt encertat. Amb 0/0 s’arribava al descans.

En la represa, res més iniciar la segona meitat, el jugador Rubén Cifuentes feia una jugada individual i era derrocat dins de l’àrea. El Davanter Albert seria l’encarregat de llançar la pena màxima i posar l’1-0 «en el lluminós».

Això va obligar als de Sant Andreu a haver d’estirar les seves línies i anar a buscar a la grama més amunt. Els Colomencs van saber aprofitar-ho per a ampliar el seu avantatge en el marcador. El nostre jugador Franco faria el 2-0 en el minut 53, minuts després Rubén Cifuentes amb un bon colpejo des de fora de l’àrea cap al 3-0, i ja en els instants finals, Pol amb un toc subtil ajustat cap al definitiu 4-0.


Cadete “A” 4 – Sant Andreu 0

Nuestro cadete A empieza el 2020 con victoria.

Primera parte con una Fundació poseedora en todo momento del balón, ante un Sant Andreu muy replegado que esperaba a los locales en su propio campo para contragolpear. Los de Manu Peláez algo espesos en la circulación de balón en la primera mitad, intentaban perforar la portería visitante. A punto estuvieron de conseguirlo en dos ocasiones en las que el portero estuvo muy acertado. Con 0/0 se llegaba al descanso.

En la reanudación, nada más iniciar la segunda mitad, el jugador Rubén Cifuentes hacía una jugada individual y era derribado dentro del área. El Delantero Albert sería el encargado de lanzar la pena máxima y poner el 1-0 “en el luminoso”.

Esto obligó a los de Sant Andreu a tener que estirar sus líneas e ir a buscar a la grama más arriba. Los Colomenses supieron aprovecharlo para ampliar su ventaja en el marcador. Nuestro jugador Franco haría el 2-0 en el minuto 53, minutos después Rubén Cifuentes con un buen golpeo desde fuera del área hacia el 3-0, y ya en los instantes finales, Pol con un toque sutil ajustado hacia el definitivo 4-0.