Aleví A:

El Aleví A guanya el seu primer partit contra un Can Rull molt competitiu.

Partit on durant la primera part els nervis d’inici de lliga es van notar en els dos equips, un cop ja passat un temps, la primera ocasió arribaria per al nostre aleví A amb un largero d’Alex, el partit va passar d’estar dominat a ser un partit totalment trencat, així que això no beneficiava al nostre aleví a i el descans els va ser molt bé. Ja en la segona part van començar a dominar ia ser molt més profunds, els jugadors van començar a trobar-se còmodes al camp i l’equip començava a carburar i va arribar la pilota a Omar i després diblar a diversos jugadors, amb l’esquerra i amb poc espai fica un autèntic golàs per avançar al marcador als nostres. Després ja el partit el Can Rull anava amb tot a buscar l’empat i el nostre Aleví A va començar a trobar espais i van tenir el 2-0 per tancar el partit. Els 3 punts es queden al municipal en un Aleví A que promet molt !!!

El Alevin A gana su primer partido contra un Can Rull muy competitivo.

Partido donde durante la primera parte los nervios de inicio de liga se notaron en los dos equipos, una vez ya pasado un tiempo, la primera ocasión llegaría para nuestro alevín A con un largero de Alex, el partido pasó de estar dominado a ser un partido totalmente roto, así que eso no beneficiaba a nuestro alevín A y el descanso les fue muy bien. Ya en la segunda parte empezaron a dominar y a ser mucho más profundos, los jugadores empezaron a encontrarse cómodos en el campo y el equipo empezaba a carburar y llegó el balón a Omar y tras diblar a varios jugadores, con la zurda y con poco espacio mete un auténtico golazo para adelantar al marcador a los nuestros. Luego ya el partido el Can Rull iba con todo a buscar el empate y nuestro Alevín A empezó a encontrar espacios y tuvieron el 2-0 para cerrar el partido. Los 3 puntos se quedan en el municipal en un Alevín A que promete mucho!!!

 

Aleví B:

Mollet 4- 1 Aleví B

 

Aleví C:

St Andreu 5 – AC 1.
Resultat que no fa justícia al joc de l’equip. Trás el 2 a 0 en l’inici del primer quart. L’equip es reposa quallant un gran 2n quart. En el 3 quart l’equip escurça distàncies i es posa 2 a 1, desplegant un futbol combinatiu i posant al rival en dificultats. Un travesser ens va impedir igualar el partit. Amb l’equip bolcat en una sortida de pilota vam encaixar el 3 a 1. El 4t i el 5è arriben en els últims minuts en dos contres amb l’equip bolcat a retallar distàncies.

St. Andreu 5 – AC 1.
Resultado que no hace justicia al juego del equipo. Trás el 2 a 0 en el inicio del primer cuarto. El equipo se repone cuajando un gran 2º cuarto. En el 3 cuarto el equipo acorta distancias y se pone 2 a 1, desplegando un fútbol combinativo y poniendo al rival en aprietos. Un larguero nos impidió igualar el encuentro. Con el equipo volcado en una salida de balón encajamos el 3 a 1. El 4º y el 5º llegan en los últimos minutos en dos contras con el equipo volcado en recortar distancias.

 

Aleví D:

Sense dades

Por admin