Juan Camilo celebra un gol amb els jugadors

Matinal molt interesant a Santa Coloma amb un partit vital pels homes de Juan Camilo Vázquez.

Arriba el líder invicte, arriba el filial del Girona després de quatre victòries consecutives contra Manlleu (0-3) , Tona (4-1), Parets (1-3) i Guineueta (1-0).  L’equip d’Axel Vizuete és un plantilla amb jugadors de molt talent però també poderosos en el físic per força i per resistència.

Hem parlat amb el míster de la Grama, Juan Camilo Vázquez, per conèixer de primera mà com veu el partit de demà i ens assegura que l’equip gironí “sap alternar el futbol associatiu amb donar la sorpresa atacant els espais i donant velocitat a les transicions”. A més, l’entrenador de la Grama sap que el filial del Girona és molt perillós a pilota aturada i que ens mantindrà en constant concentració durant tot el partit encara que “haurem de contrarrestar-ho tot amb el nostre joc”.

Pel que fa als nostres, Camilo veu com “el resultat de l’altre dia ens ha donat un bon reforç de moral”. Sobre els canvis tàctics que va disposar al Municipal de  Vic la passada jornada afirma que: “hem entès que hem de créixer sent sòlids defensivament, que hem d’intentar mantenir la porteria a zero perquè això transmet seguretat a totes les línies”.

Partint d’aquesta reestructuració tàctica, l’equip ha tornat a creure en el que fa i buscarà establir una bona ratxa en els propers partits però sempre donant els passos de mica en mica i centrant tota la atenció en aquest Girona B d’Axel Vizuete.

Serà demà a les 11:45h i ho podeu seguir per Grama Ràdio en directe o a les xarxes a través del Grama en Joc.

[divider]

 

Matinal muy interesante en Santa Coloma con un partido vital para los hombres de Juan Camilo Vázquez.

Llega el líder invicto, llega el filial del Girona tras cuatro victorias consecutivas contra Manlleu (0-3), Tona (4-1), Parets (1-3) y Guineueta (1-0). El equipo de Axel Vizuete es un plantilla con jugadores de mucho talento pero también poderosos en el físico por fuerza y ​​por resistencia.

Hemos hablado con el míster de la Grama, Juan Camilo Vázquez, para conocer de primera mano cómo ve el partido de mañana y nos asegura que el equipo gerundense «sabe alternar el fútbol asociativo con dar la sorpresa atacando los espacios y dando velocidad a las transiciones». Además, el entrenador de la Grama sabe que el filial del Girona es muy peligroso a balón parado y que nos mantendrá en constante concentración durante todo el partido aunque «tendremos que contrarrestar todo eso con nuestro juego».

En cuanto a los nuestros, Camilo ve como «el resultado del otro día nos ha dado un buen refuerzo de moral». Sobre los cambios tácticos que dispuso el Municipal de Vic la pasada jornada afirma que: «hemos entendido que debemos crecer siendo sólidos defensivamente, que debemos intentar mantener la portería a cero porque eso transmite seguridad en todas las líneas».

Partiendo de esta reestructuración táctica, el equipo ha vuelto a creer en lo que hace y buscará establecer una buena racha en los próximos partidos pero siempre dando los pasos poco a poco y centrando toda la atención en este Girona B de Axel Vizuete .

Será mañana a las 11: 45h y lo podéis seguir en directo en Grama Radio o en las redes a través del Grama en Joc.

Por admin