La Fundació Esportiva Grama va sumar un bon punt després d’empatar 0-0 davant l’AE Prat. Els de Toni Díaz van treballar molt en defensa per frenar un dels candidats al play-off d’ascens. Un punt que fa que els de Santa Coloma surtin del descens.

Primera meitat dominada pel Prat, equip que va acaparar un alt percentatge de la possessió, però sense profunditat. Per la seva banda la Grama es va defensar ordenadament esperant al rival i intentant crear joc en contraatacs sense cap èxit. La parella de centrals Cazorla – Martí va estar esplèndida els 90 minuts.

Poques ocasions de perill en el primer temps, els visitants jugaven còmodes i rondaven l’àrea però sense xutar. Al minut 25 Texeira va intervenir en una fàcil parada després d’un xut llunyà. Els colomencs van reaccionar estrenyent una miqueta dalt i creant perill en un córner rematat per Adri per sobre de la porteria.

Fins al descans més del mateix amb el Prat tenint la possessió, la Grama defensant i pressionant, i molt migcampisme. Una gran parada de Texeira al 37 després d’un servei de falta i un intent des de lluny de l’home més actiu en atac de la Grama, Pluvins, i així se’n van anar els protagonistes al descans.

La segona meitat va començar amb el guió de la primera però aviat una Grama ben plantada al camp prendria el control. Omar després de robar una pilota va tenir la primera ocasió (56′) que va marxar a la dreta del porter. El primer canvi (68′) de Toni Díaz va ser retirar a un esgotat Cristóbal, corrent i pressionant tot el xoc, per Cristo.

Últim quart d’hora amb el partit trencat i els dos equips pujant i baixant a la recerca del gol. Pluvins va topar amb el porter visitant i el Prat amb el travesser en l’acció següent (74′). Una ocasió més visitant i un centre-xut de Joel abans d’arribar als 6 minuts d’afegit.

Fins al final ho van intentar en un partit en què hi va haver poques ocasions a destacar, molt migcampisme i un home a destacar com va ser Juan Carlos jugant de pivot, molt solt i fent un autèntic partidàs. Un punt per a cada un, un just repartiment de punts.

FOTOS DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

 

La Fundació Esportiva Grama sumó un buen punto tras empatar 0-0 ante la AE Prat. Los de Toni Díaz trabajaron mucho en defensa para frenar a uno de los candidatos al play-off de ascenso. Un punto que hace que los de Santa Coloma salgan del descenso.

Primera mitad dominada por el Prat, equipo que acaparó un alto porcentaje de la posesión, pero sin profundidad. Por su parte la Grama se defendió ordenadamente esperando al rival e intentando crear juego en contragolpes sin éxito alguno. La pareja de centrales Cazorla – Martí estuvo espléndida los 90 minutos.

Pocas ocasiones de peligro en el primer tiempo, los visitantes jugaban cómodos y rondaban el área pero sin chutar. En el minuto 25 Texeira intervino en una fácil parada tras un chute lejano. Los colomenses reaccionaron apretando un poquito arriba y creando peligro en un córner rematado por Adri por encima de la portería.

Hasta el descanso más de lo mismo con el Prat teniendo la posesión, la Grama defendiendo y presionando, y mucho centrocampismo. Un paradón de Texeira en el 37 tras un saque de falta y un intento desde lejos del hombre más activo en ataque de la Grama, Pluvins, y así se marcharon los protagonistas al descanso.

La segunda mitad comenzó con el guión de la primera pero pronto una Grama bien plantada en el campo tomaría el control. Omar tras robar un balón tuvo la primera ocasión (56′) que se marchó a la derecha del portero. El primer cambio (68′) de Toni Díaz fue retirar a un agotado Cristóbal, corriendo y presionando todo el choque, por Cristo.

Último cuarto de hora con el partido roto y los dos equipos subiendo y bajando en busca del gol. Pluvins se topó con el portero visitante y el Prat con el larguero en la acción siguiente (74′). Una ocasión más visitante y un centro-chut de Joel antes de llegar a los 6 minutos de añadido.

Hasta el final lo intentaron en un partido en el que hubo pocas ocasiones a destacar, mucho centrocampismo y un hombre a destacar como fue Juan Carlos jugando de pívote, muy suelto y haciendo un auténtico partidazo. Un punto para cada uno, un justo repartimiento de puntos.

Por admin